Tuotteet hakusanalla proteiinijauhe joka ei sisällä maitoa (20)

Heraproteiini (konsentraatti + isolaatio) vaniljan maku - WPC + WPI vaniljan maku, makeutettu stevia

Heraproteiini (konsentraatti + isolaatio) vaniljan maku - WPC + WPI vaniljan maku, makeutettu stevia

Proteiinilisä, joka yhdistää heraproteiinikonsentraatin ja -eristyksen vaniljan makua. Makeutettu luonnollisella makeutusaineella - stevioliglykosideilla. Esimerkkikoostumus.
Demineraalinen herajauhe - WP Demi

Demineraalinen herajauhe - WP Demi

Demineralisoitu herajauhe (WP Demi) on herajauhe, jonka mineraalipitoisuus on alennettu. Tämä tuote on täydellinen vauvanruokien ja terveyskeskeisten elintarvikkeiden sovelluksiin.
Heraproteiini-isolaatti

Heraproteiini-isolaatti

Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee. Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Monikäyttöinen vehnäjauho

Monikäyttöinen vehnäjauho

Koko vehnäjauhon erittely: Kosteus..............................11-11.5 % Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max Veden imeytyminen..............70 % ja yli Gluteeni...............................9-10 % Raakakuitu..........................2.3-2.5 % Alkoholi happamuus..............0.08 % max Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max Proteiini...............................11-12 % Hiilihydraatit......................73.0 g Rasvat..................................1.70 g Kuidut...................................11.0 g Mineraalit..............................1.80 g
Kollageenijuoma - kollageenituote jauhemaisessa muodossa, ravintolisä

Kollageenijuoma - kollageenituote jauhemaisessa muodossa, ravintolisä

Kalakollageeni tuoteryhmäesimerkkinä
Happoheraa (AWP)

Happoheraa (AWP)

Hapan herajauhe (AWP) on juuston tai hapan kaseiinin tuotannon sivutuote. Sitä valmistetaan kuivaamalla tuoretta heraa, joka on saatu pehmeistä juustoista. Mikrobinfermentaatio vähentää mikrobiäidin käyttöä ja muuntaa laktoosin maitohapoksi. Hapan herajauhetta käytetään pääasiassa ricotan ja herajauheen voin tuotannossa. Sitä käytetään myös ainesosana monissa prosessoiduissa elintarvikkeissa, kuten leivässä, näkkileivissä, lihassa, leivonnaisissa ja valmiissa ruoissa. Hapan herajauhetta löytyy myös suklaasta ja makeisista. Foodcomin tarjoamaa tuotetta voidaan käyttää myös eläinruokien tuotannossa. Se on suosittu taloudellinen korvike makealle herajauheelle porsaille. Hapan herajauhetta käytetään myös alhaisen pH:n maitokorvikkeissa.
Instantti Heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 Insta)

Instantti Heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 Insta)

80 %:n heraproteiinikonsentraatti (WPC 80 instant) tuotetaan makeasta herasta käyttäen edistynyttä matalalämpöistä ultrafiltraatioprosessia. Tämän vuoksi suurin osa proteiineista säilyy ehjänä. WPC sisältää noin 35–90 % maitoproteiinia. Tämä jauhe ei ole maustettu, joten siihen voidaan lisätä mitä tahansa makua tai aromia. WPC 80 Instantia käytetään jäätelöiden, jogurttien, juomien, lihatuotteiden ja pääasiassa urheiluravitsemuksen tuotannossa. Instant-konsentraatti liukenee helposti jopa kylmään veteen. WPC 80 Instant on saatavilla 15/20/25 kg:n pakkauksissa tai "Big Bag" -pakkauksissa, jotka painavat 500-1000 kg. WPC 80 Instantin keskimääräinen säilyvyysaika on noin 12 kuukautta. Proteiinipitoisuus: min. 80 % Rasvapitoisuus: max. 8 % Tuhkapitoisuus: max. 3,5 %
Demineroitu hera (DEMI)

Demineroitu hera (DEMI)

Demineralisoitu herajauhe (DEMI) valmistetaan poistamalla osa mineraaleista nestemäisestä makeasta herasta. Tarkoituksesta riippuen käytetään monia yhdistettyjä tekniikoita: ioninvaihto, elektrodialyysi, ultrafiltraatio, mikrofiltraatio tai nanofiltraatio. Foodcom S.A. tarjoaa laajan valikoiman demineralisoituja jauheita vaatimusten mukaan: - 20 % demineralisoitu herajauhe - erinomainen täyteaine ilman liiallista suolaisuutta, - 40 %, 50 % demineralisoitu herajauhe - suosituin suklaan ja leivonnaisten valmistuksessa, - 70 % demineralisoitu herajauhe, - 90 % demineralisoitu herajauhe. Demineralisoitua herajauhetta (90 % demineralisointi) käytetään usein äidinmaidonkorvikkeiden valmistuksessa. Se mahdollistaa koostumuksen, joka on lähempänä äidinmaitoa.
Heraproteiini-isolaatti (WPI)

Heraproteiini-isolaatti (WPI)

Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi. Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Heraproteiinikonsentraatti 80%

Heraproteiinikonsentraatti 80%

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla. Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti 80% (MPC)

Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä. MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Koko maidon jauhe (FCMP)

Koko maidon jauhe (FCMP)

Täysmaitojauhe on maitotuote, joka valmistetaan tuoreen pastöroidun täysmaidon haihduttamisella. Tuotetta kutsutaan myös täysmaitojauheeksi alueesta riippuen. Täysmaitojauheella on monia käyttötarkoituksia elintarviketeollisuudessa. Sitä käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa, suklaateollisuudessa ja jäätelöteollisuudessa, sekä leipomoteollisuudessa. Sitä käytetään myös pakasteiden, maitopohjaisten juomien, pikaruokien jne. valmistuksessa.
Esimerkki hiilihydraatituotteesta mustikkamaulla - hiilihydraatit, urheilulisät

Esimerkki hiilihydraatituotteesta mustikkamaulla - hiilihydraatit, urheilulisät

Esimerkki hiilihydraattijuomapulverista mustikkamaulla.
Pannukakut jauhemaisessa muodossa tuoteesimerkki - pannukakut, proteiini, proteiiniruoka, ruokajauhe

Pannukakut jauhemaisessa muodossa tuoteesimerkki - pannukakut, proteiini, proteiiniruoka, ruokajauhe

Pannukakut jauhemaisessa muodossa terveellisenä aterian korvikkeena. Kategorian esimerkki.
Herapermetaatti

Herapermetaatti

Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta. Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.
Kermaton Maitojauhe (SMP)

Kermaton Maitojauhe (SMP)

Vähärasvainen maitojauhe (SMP) on maitotuote, joka on valmistettu haihduttamalla tuoretta pastöroitua vähärasvaista maitoa suihku-kuivausprosessissa. SMP on monipuolinen ainesosa, jolla on korkea dispergoituvuus ja liukenevuus veteen, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan teolliseen tuotantoon. Sen laaja sovellusalue kattaa maitotuotteiden, kuten jogurtin, maitopohjaisten juomien, juuston korvikkeiden, jälkiruokien, kahvi- ja teekermojen sekä UHT-maidon valmistuksen. SMP:n säilyvyys on noin 12 kuukautta. Sen käsiteltävyys ja virtaavuus takaavat korkean laadun lopputuotteelle eri aloilla.
Perunaproteiini

Perunaproteiini

Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini 80% - Elintarvikelaatu

Herneproteiini saadaan keltaisista tai kultaisista herneistä kuiva- ja nestemenetelmällä. Kuivausvaiheessa herneiden kuori poistetaan koneellisesti ja jauhetaan. Myöhemmin hernejauho kerätään ja sen vesiliukoisten ominaisuuksien ansiosta proteiinit erotellaan sentrifugoinnilla ja kerätään. Lopullinen herneproteiinituote on vaaleanbeige jauhe, jolla on puhdas maku.